به گزارش مشرق، کاروان ورزشی ایران در حالی عازم بازیهای آسیایی 2018 اندونزی شد که 13 نماینده از رشته دوومیدانی در آن حضور داشتند و موفق به کسب 2 طلا و یک نقره شدند. این در حالی بود که مجید کیهانی رئیس فدراسیون دوومیدانی پیش از اعزام تیم عنوان کرد بود دوومیدانیکاران ایران سه مدال شامل یک طلا، یک نقره و یک برنز کسب خواهد کرد. در واقع نتایج رقم خورده حتی بالاتر از پیشبینی کیهانی رقم خورد و این موفقیت خوشحالی جامعه دوومیدانی را به همراه داشت.
پس از بازیها اعضای تیم دوومیدانی در چند گروه به کشورمان بازگشتند، اما در هیچ کدام از آنها خبری از احسان حدادی قهرمان مسابقات پرتاب دیسک نبود. حدادی که توانست به چهارمین طلایش در تاریخ بازیهای آسیایی دست پیدا کند، قرار شد از جاکارتا به آلمان برود و پس از آن نیز طی روزهای 8 و 9 سپتامبر (17 و 18 شهریور) در مسابقات جام بین قارهای به میزبانی شهر استراوا در کشور جمهوری چک شرکت کند.
حدادی به آلمان رفت، اما ترجیح داد در مسابقات جام بین قارهای شرکت نکند و به ایران بازگردد؛ اتفاقی که صبح روز جمعه افتاد و البته این ملیپوش پرتاب دیسک بدون سر و صدا و در غیاب مسئولان فدراسیون، وزارت ورزش و کمیته المپیک به ایران بازگشت. پس از این ماجرا تصاویری از حضور اعضای خانواده حدادی در کنار این ورزشکار در فرودگاه امام خمینی (ره) منتشر شد و انتقاداتی را هم به دنبال داشت.
اما ماجرای عدم استقبال از حدادی چه بود؟ معلوم نیست که فدراسیون دوومیدانی از زمان بازگشت حدادی به ایران باخبر بوده یا نه؟ اما هرچی که بود، قهرمان بازیهای آسیایی بدون تشریفات وارد ایران شد.
دلیل این اقدام به مصاحبه اخیر حدادی بازمیگردد؛ مصاحبهای که این ورزشکار در آن به نوعی اقدامات و تلاشهای فدراسیون دوومیدانی را نادیده گرفته بود و سعی در ایجاد ارتباط مستقیم با وزارت ورزش و کمیته المپیک را داشت. البته این برای نخستین بار نیست که حدادی چنین موضعگیریهایی میکند. او در گذشته هم چندین بار از فدراسیون انتقاد کرده و تلاشهای این نهاد را نادیده گرفت که البته با توجه به اهمیت مدالهای این ورزشکار، فدراسیون تلاشی برای پاسخگویی و مقابله به مثل نکرده بود، اما ظاهراً این بار شرایط کمی متفاوت از قبل شده و عدم اطلاعرسانی فدراسیون درخصوص زمان بازگشت حدادی، با نوعی جبران آخرین مصاحبه این ورزشکار است.
این شرایط قطعاً به نفع دوومیدانی نیست. از یک طرف احسان حدادی یک ورزشکا مدالآور و موفق برای فدراسیون است، از طرف دیگر این ورزشکار به کمک و حمایت فدراسیون نیاز دارد. بنابراین به نظر میرسد دو طرف باید خیلی سریع و قبل از آنکه دیر شود، مذاکرات مثبتی را به یکدیگر داشته باشند و ابهامات را رفع کنند تا بار درگیر شاهد موفقیت حدادی این بار در المپیک 2020 توکیو باشیم.